Приветствуем вас на форуме проекта WoW Circle. Если вы читаете это, значит не зарегистрировались у нас. Для того, чтобы получить доступ к расширенным возможностям нашего форума нажмите сюда и пройди регистрацию, которая не займет у вас много времени. После регистрации будут доступны новые, более расширенные, возможности.
Спидран.

Упомянутые в теме пользователи:

Страница 1 из 2 12 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 12 из 14

Тема: Спидран.

Повелитель Штормов Аватар для Просветок
    Поблагодарил(а)
    47
    Получено благодарностей: 75 (сообщений: 30).

Спидран.

Доброго вечера суток. Возможно пишу не в том разделе, но всё же.
    Какое количество одних и тех же людей должно быть в рейде для того чтобы он считался «Твинко» и не засчитался в гонке? Я нигде к сожалению не увидел ответ на него, поэтому задаю его здесь.

Заранее спасибо.

by Просветок

На х100 ГН сделать легче чем на х1, потому что там баф 30% а не 15 (с) Гений

Старожил Аватар для Штрих Код
    Поблагодарил(а)
    4
    Получено благодарностей: 29 (сообщений: 24).
    Иза тебя ГИльда загнулась.

Гуру
    Поблагодарил(а)
    41
    Получено благодарностей: 39 (сообщений: 24).
    бан просветку!!!

Старожил Аватар для Inamorata
    Поблагодарил(а)
    287
    Получено благодарностей: 511 (сообщений: 92).
    Можливо ця новина стане для когось несподіванкою, а для інших цілком закономірною подією.
    На жаль, ситуація для мене останні 2 місяці розвивалася таким чином, що гра (рльство / гмство зокрема) перестала приносити задоволення.
    Протягом останнього часу мене тримала совість до людей яким дійсно потрібна ця гільдія / яких я кликав сюди і яким особливо нікуди піти після дізбанда, але і це перестало бути причиною для подальшого продовження моєї діяльності в гільдії.
    Бажання продовжувати цю справу у мене більше немає, приходжу кожне рт як на другу роботу, за яку до того ж не платять.
    Було приємно порейдіть, позакривати героїв, і інше інше приємне проведення часу.
    Скигліям передаю полум'яний привіт, тим хто був і підтримував мене кажу спасибі, тим хто прийшов сюди недавно, ви прийшли в невдалий момент розвитку цієї гільдії: KEKWait:.
    Перекидати гмку не бачу сенсу, давати кому то РЛА не бачу сенсу, це все призведе до смітнику, яка є в будь-яких інших ги, або того ж дізбанду.
    Розпускати гільдію не буду, Кіка всіх людей не буду, хто хоче бігати з красивою: KEKW: написом над головою, Кіка нікого зі старожилів не буду.
    ДІСКОРДІЯ теж чіпати не буду, тільки почищу більшість людей, спілкуватися / рофліть / кидати мемасікі все ще можна буде.
    Можливо (зовсім неточно), через якийсь час, я захочу знову порліть / погміть, але нічого обіцяти не буду.В цьому випадку буде анонс в дс, дрочня по пмами в грі / вк та інше.
    Це рішення не було спонтанно, все наростало в останній місяць / два, я не пригоріла після будь-якого рейду, приймати на особистий рахунок нікому не варто, рано чи пізно це повинно було статися.
    Зроблю перерву в месяцок + -, і буду грати в кач-ве звичайного гравця в будь-якої гільдії, і якщо частина колективу туди перекочує, буду радий приєднатися.
    Дякую всім за проведений тут рік (майже) часу, за гру, удачі в ваших подальших печерних пригоди!

5. 3 пользователей сказали cпасибо Inamorata за это полезное сообщение:

astee (28.12.2021),Barsoom (24.12.2021),Просветок (24.12.2021)

Поблагодарил(а)
    47
    Та хватить рофлить)))) Я ж на серьёзе спрашиваю. Ибо если не ошибаюсь не было какого то определённого количества человек в правилах.

Новичок Аватар для Cruzer
    Поблагодарил(а)
    7
    Получено благодарностей: 2 (сообщений: 2).
    Цитата Сообщение от Inamorata Посмотреть сообщение
    Можливо ця новина стане для когось несподіванкою, а для інших цілком закономірною подією.
    На жаль, ситуація для мене останні 2 місяці розвивалася таким чином, що гра (рльство / гмство зокрема) перестала приносити задоволення.
    Протягом останнього часу мене тримала совість до людей яким дійсно потрібна ця гільдія / яких я кликав сюди і яким особливо нікуди піти після дізбанда, але і це перестало бути причиною для подальшого продовження моєї діяльності в гільдії.
    Бажання продовжувати цю справу у мене більше немає, приходжу кожне рт як на другу роботу, за яку до того ж не платять.
    Було приємно порейдіть, позакривати героїв, і інше інше приємне проведення часу.
    Скигліям передаю полум'яний привіт, тим хто був і підтримував мене кажу спасибі, тим хто прийшов сюди недавно, ви прийшли в невдалий момент розвитку цієї гільдії: KEKWait:.
    Перекидати гмку не бачу сенсу, давати кому то РЛА не бачу сенсу, це все призведе до смітнику, яка є в будь-яких інших ги, або того ж дізбанду.
    Розпускати гільдію не буду, Кіка всіх людей не буду, хто хоче бігати з красивою: KEKW: написом над головою, Кіка нікого зі старожилів не буду.
    ДІСКОРДІЯ теж чіпати не буду, тільки почищу більшість людей, спілкуватися / рофліть / кидати мемасікі все ще можна буде.
    Можливо (зовсім неточно), через якийсь час, я захочу знову порліть / погміть, але нічого обіцяти не буду.В цьому випадку буде анонс в дс, дрочня по пмами в грі / вк та інше.
    Це рішення не було спонтанно, все наростало в останній місяць / два, я не пригоріла після будь-якого рейду, приймати на особистий рахунок нікому не варто, рано чи пізно це повинно було статися.
    Зроблю перерву в месяцок + -, і буду грати в кач-ве звичайного гравця в будь-якої гільдії, і якщо частина колективу туди перекочує, буду радий приєднатися.
    Дякую всім за проведений тут рік (майже) часу, за гру, удачі в ваших подальших печерних пригоди!
    а де ця гiльдiя хоч була? такий вiдповiдальний гм))
    Самый лучший способ напомнить себе, что ты тупой и никому не нужный это устраивать стримы на WowCircle

Гуру
    Поблагодарил(а)
    41
    Получено благодарностей: 39 (сообщений: 24).
    а 3 тип баб тратит свое время на удовлетворение мужчин *вебкам /эскорт/*

Заблокирован
    Поблагодарил(а)
    11
    Получено благодарностей: 4 (сообщений: 4).
    Просветок , считай что ты удалил все гильдии на х100. Ты прошел эту игру и даже больше.

Новичок Аватар для Cruzer
    Поблагодарил(а)
    7
    Получено благодарностей: 2 (сообщений: 2).
    Цитата Сообщение от Netoxic Посмотреть сообщение
    а 3 тип баб тратит свое время на удовлетворение мужчин *вебкам /эскорт/*
    а у тебя только подписка онлифанс)) обидно)
    Самый лучший способ напомнить себе, что ты тупой и никому не нужный это устраивать стримы на WowCircle

Заблокирован
    Поблагодарил(а)
    11
    Получено благодарностей: 4 (сообщений: 4).
    люди сидят в гильдия каждое рт ходят траят ГНа и у них ничего не получается ( у 85% сервера ) , а тут еще и ты , задизморалил

Поблагодарил(а)
    47
    Цитата Сообщение от American Top Team Посмотреть сообщение
    люди сидят в гильдия каждое рт ходят траят ГНа и у них ничего не получается ( у 85% сервера ) , а тут еще и ты , задизморалил
    Так тут уже не в ГНе дело) Про ГНов давно забыли)

Модератор чата x100 WoTLK
    Поблагодарил(а)
    991
    Получено благодарностей: 535 (сообщений: 343).
    вроде как 20 и более человек = ги рейд
    https://forum.wowcircle.com/image.php?type=sigpic&userid=339755&dateline=17378  37659

14. 1 пользователь сказал cпасибо gaffz0re за это полезное сообщение:

-Badguy- (23.12.2021)

Страница 1 из 2 12 ПоследняяПоследняя

Ваши права