Цитата Сообщение от Dentroid Посмотреть сообщение
Ростик, что за дет сад!? Езжай в Москву и крикни: "смерть маскалям!", там тебе либо морду разобьют, либо за "Маджахеда" примут. Под одним богом ходим, а враждебности столько, как будто мы с разных планет.
А приїдь до Львова і крикни просто "Хохол або Салоед" ! навіть не треба кричати "смерть им" тебе навіть не встигнуть сприйняти як вже поховають !

Цитата Сообщение от Wwwlep Посмотреть сообщение
Про хохла я вже відповідав. Не вважаю це слово образливим. Салоїд... ну не знаю... Якщо людина дуже нав'язливо намагається образити таким чином українця, то можна їй заблокувати аккаунта, таке робили неодноразово.
Не всім Москалям слово Москаль обідне ! Не ручайся за всіх ! Якщо за слово Москаль банять тоді і за хохла і салоеда баньте ! Наведіть порядок і про інформуйте модераторів , а то беспрідєл получається ! Гм тут для наведення порядка якщо не помиляюсь ....... ! Хоча самого порядка немає ! Модератори живуть своїм життя , а Гми своїм ! Оприділіться і дайте мені конкретну відповідь ! Якщо тут 90% на сервері Москалів це не означає що на Українців можна бочку котити !

Шановні Гми ви знову нічого не відповіли і закрили тему ! І получається так що я створюю нову з цілю отримати відповідь ! І виходить що я починаю флудити темами !

Zehur доступно все пояснив ! Прошу прийняти міри і озвучити що ви в подальшому думає з цим робити