1. http://ru.wowhead.com/quest=12689
2. Завершено: Hi! Really glad see you again!

I knew we friends. I knew it! You good friend. Not just for us, but for all Oracles. Thank you for saving us! Thank you, thank you!

I saw you bonk that puppy-man good! Undead thing said he your friend before? I not know that. You done with puppy-men though, yeah? Just Oracle friend now?

Stop! No agree without thinking - you sure you not want to be friends with puppy-men anymore?

3. Завершено: Здорово! Слушай, я так рад тебя видеть!

Я знал, что мы друзья, я знал это! Ты хороший друг. Не только для нас: для всех Оракулов. Спасибо, ты спас всех нас!

А здорово ты врезал тому волосатому! Я видел! Неживой сказал, что был твоим другом? Жаль, я не знал. Значит, ты больше не с волосатыми, ты теперь друг Оракулов?

Только подумай хорошенько – ты правда-правда больше не хочешь дружить с волосатыми?

- - - Updated - - -

1. http://ru.wowhead.com/quest=12582
2. Завершено: I know you weren't traitor thing like others said. We hunt together... I know you better than all of them. Thank you for saving me.

May sound funny... I not a big fan of big-tongues... but even I feel little bad for big-tongue dying like that though...they fight good enough they deserve fair fight.

You want to be friends with Frenzyheart again? I think I can convince them that you save me and got the big-tongues good. I no want you to make me look dumb though, so you sure no more big-tongues for you?

3. Завершено: В отличие от остальных, я знаю, что ты не предатель. Мы охотились вместе... Я знаю тебя лучше, чем любой из них. Спасибо за спасение.

Может, это прозвучит забавно... Я не особый поклонник длинноязыких... Но даже мне немножко жаль, что длинноязыкие вот так умирают... они хорошо сражаются и заслуживают честной борьбы.

Хочешь снова стать другом племени Бешеного Сердца? Думаю, я мог бы убедить их, что ты спас меня и хорошо все сделал с длинноязыкими. Но я не хочу из-за тебя выглядеть дураком. Так ты уверен, что больше не хочешь с ними общаться?