я допустім хочу поповнить суму через донат як порядочний ігрок на сумму 30 тисяч бонусів це 30 тисяч рублів. допустім я з москви і в мене друзі керівники банку там для дуже серьозних здєлок е функція опасної операції, тобто я можу заплатити гроші і дві( або я сам) сторони не заключать фінальну стадію договору гроші я можу повернути!! цим можно манюпулювати але це карається закон згідно з законовства РФ, але як мене вичіслять? Я на 30 к поповнюю рахнунок, потім даю підтверження офо і мені вертають гроші. а бонуси ж не спишуть? ні. адміни мене не зловлять а в що в суд подавать будут на мене? таких як я ще знаю мінімум 3 людей, хто так робив, але вони вже високо у камьяних джунглях і не грають у компьютерні ігри. так що ви будете робити з такими людьми, банк зразу говорю дасть відмову на ваше клопотання, слідуюча інстанція кассаційний суд там теж відмова, в апеляційний підете? добре, а якщо і там відмова то куда? у конституційний ок, а це вже витрати на топових адвокатів це від 200к-до 5-10 мільйонів за діло??? ви думаете вам дадуть добро? і це все за 30к рублей???