Сообщение от
Inamorata
Можливо ця новина стане для когось несподіванкою, а для інших цілком закономірною подією.
На жаль, ситуація для мене останні 2 місяці розвивалася таким чином, що гра (рльство / гмство зокрема) перестала приносити задоволення.
Протягом останнього часу мене тримала совість до людей яким дійсно потрібна ця гільдія / яких я кликав сюди і яким особливо нікуди піти після дізбанда, але і це перестало бути причиною для подальшого продовження моєї діяльності в гільдії.
Бажання продовжувати цю справу у мене більше немає, приходжу кожне рт як на другу роботу, за яку до того ж не платять.
Було приємно порейдіть, позакривати героїв, і інше інше приємне проведення часу.
Скигліям передаю полум'яний привіт, тим хто був і підтримував мене кажу спасибі, тим хто прийшов сюди недавно, ви прийшли в невдалий момент розвитку цієї гільдії: KEKWait:.
Перекидати гмку не бачу сенсу, давати кому то РЛА не бачу сенсу, це все призведе до смітнику, яка є в будь-яких інших ги, або того ж дізбанду.
Розпускати гільдію не буду, Кіка всіх людей не буду, хто хоче бігати з красивою: KEKW: написом над головою, Кіка нікого зі старожилів не буду.
ДІСКОРДІЯ теж чіпати не буду, тільки почищу більшість людей, спілкуватися / рофліть / кидати мемасікі все ще можна буде.
Можливо (зовсім неточно), через якийсь час, я захочу знову порліть / погміть, але нічого обіцяти не буду.В цьому випадку буде анонс в дс, дрочня по пмами в грі / вк та інше.
Це рішення не було спонтанно, все наростало в останній місяць / два, я не пригоріла після будь-якого рейду, приймати на особистий рахунок нікому не варто, рано чи пізно це повинно було статися.
Зроблю перерву в месяцок + -, і буду грати в кач-ве звичайного гравця в будь-якої гільдії, і якщо частина колективу туди перекочує, буду радий приєднатися.
Дякую всім за проведений тут рік (майже) часу, за гру, удачі в ваших подальших печерних пригоди!