Приветствуем вас на форуме проекта WoW Circle. Если вы читаете это, значит не зарегистрировались у нас. Для того, чтобы получить доступ к расширенным возможностям нашего форума нажмите сюда и пройди регистрацию, которая не займет у вас много времени. После регистрации будут доступны новые, более расширенные, возможности.
Адміністратори

Упомянутые в теме пользователи:

Показано с 1 по 6 из 6
    Активист Аватар для рочок простачок
    Поблагодарил(а)
    9
    Получено благодарностей: 114 (сообщений: 9).

Адміністратори

Шановні адміністратори, я коли переглядав теми на форумі я не раз бачів як за продаж тигра дають бан на завжди, ось я і замислився чому за чіти и друге дають бан на 30 днів, а за продаж призрачного тигра на завжди я гадаю що требе аби було навпаки, щоб за чити і друге давали бан на завжди, а за продаж призрачного тигра тільки на 30 днів, бо майже всі люди які продають призрачного тигра незнають що це неможна робити тому я прошу облегшити міру покарання за продаж тигра.
    а также відповідь на петаня яке будуть часто задавать - Ні я не продавав тигра і мені не давали бан я просто став на захист людей які це по незнанію робили.

Эксперт Аватар для AlexaSHka
    Поблагодарил(а)
    25
    Получено благодарностей: 105 (сообщений: 87).
    Не треба порушувати правил щоб не блокували аккаунт будь то на 30 днів, або до "forever". Якщо люди не в змозі зайти на сайт та прочитати правила то це їх проблема, а не представників адміністрації. Хочу зауважити, що більшість ігроків не знають правил, однак вони же їх і не порушують.
    Той, хто бажає продати подібні речі завжди найде шляхи легального продажу, що не заважає ігрокам в чаті. Тобто я маю на увазі аукціон.
    Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!

Поблагодарил(а)
    9
    Но продаж тигра в олл чаті це те сами що розмовляти в йому, хіба розмова в олл чаті не заважає так само як продаж тигра? Тому якщо неможна продавати тигра в олл чаті, то давайте і заборонемо в йому розмовляти, дозволим лишень собирати рейди і продавати ігрові предмети таки як дс.

Эксперт Аватар для AlexaSHka
    Поблагодарил(а)
    25
    Получено благодарностей: 105 (сообщений: 87).
    Призначенням олл чату не є продаж товарів,а тим паче предметів, що неможливо отримати личше знаходячись в ігровому світі. Випадки з дсом і розмовами не є унікальним "HOT" явищем, адже вони (дані випадки) не викликають ажіотаж у придбанні щодо бажання виділитися з купи інших ігроків. Тому забороняти подібні звичайні ігрові явища не має сенсу.
    Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала!

Поблагодарил(а)
    9
    гаразд це ладно но чому треба банити на завжди ігрок отримав свое покарання він зрозуміе що так робити не можна і через місяць знову буде іграти тільки не буде уже продавати тигра а то якщо ви будете банити на завжди то ви тільки загубите ігрока і популярність вашого сервере різко знижиться і тому я пропуную за продаж тигра не банити на завжди а тильки на 1-2 місяця щоб ігрок зрозумів свою помилку і не робив так більше.

Игровой мастер WoTLK x100, BfA x11 & Shadowlands x5 Аватар для EvTech
    Поблагодарил(а)
    1,108
    Получено благодарностей: 3,414 (сообщений: 2,236).
    Потому что так гласят правила.
    [Критерии банов и мутов] ◊ [Правила общения на форуме] ◊ [За что может забанить античит] ◊ [Восстановление аккаунтов и данных]
    На заявки по возврату аккаунтов в личке отвечаю каждое 9 и 24 число.

Ваши права