Вже не одноразово були суперечки з приводу мови, на якій бажано спілкуватись на цьому форумі. Вирішили так, що треба писати на російській, тому що переважна кількість відвідувачів форума є росіянами. Але, якщо людина не володіє російською, то вона може звернутися за допомогою на любій зручній для неї мові. І це повинно бути скоріше як випадковість, ніж постійність.
Не треба забувати, що проект все таки російський і треба поважати оточуючих.
Тепер до запитань:
Про нарєчіє, ну не знаю, може тут на форумі є філологи, які мають аргументи вважати українську мову нарєчієм. Не буду сперечатися і мене це ніяк не ображає, тим більше якщо це пише якийсь школяр.
Про хохла я вже відповідав. Не вважаю це слово образливим. Салоїд... ну не знаю... Якщо людина дуже нав'язливо намагається образити таким чином українця, то можна їй заблокувати аккаунта, таке робили неодноразово.
Думаю шо не можна, тим більш люди самі звернулися з таким проханням:
Моше-Реувен Асман, главный раввин Киева попросил не использовать публично слово "жид", сообщает Цензор.НЕТ
- Тот, кто сегодня использует слово «жид», делает это для того, чтобы сознательно обидеть евреев. Тот, кто называет евреев «жидами», специально разрушает межнациональный мир в нашей стране. Как главный раввин Украины, я обращаюсь ко всем здравомыслящим гражданам нашей страны с просьбой не использовать оскорбительные для евреев слова», - подчеркнул раввин. - В прошлые века на украинских землях словом «жид» действительно просто называли евреев, и это не носило обидный характер в Украине и Польше. Но в последние 100-150 лет произошло изменение, в результате которого слово «жид» приобрело оскорбительный для евреев смысл. Этим словом евреев называли те, кто хотел их обидеть или выразить свое негативное к ним отношение»
Думаю зрозуміло.
Так что ставим на этом точку и прошу помечать все твои жалобы пометкой "Рассмотреть Wwwlep"